Menu

Uniek Workshops

Regelmatig zal ik workshops organiseren voor kinderen en/of ouders.

Uniek Kids

Voor kinderen wil ik op een laagdrempelige manier aan de slag gaan met hun bewustzijn, persoonlijke en creatieve ontwikkeling. De workshops zijn individueel, met een ouder/opvoeder, of in een klein groepjes van maximaal 4 kinderen te volgen.

1.  STRUINFOTOGRAFIE met een fototoestel het bos in en zelf leren/mogen fotograferen, ontdekken, spelen en iets maken van natuurlijk materiaal waar je ook nog eens meer zelfvertrouwen van krijgt!

2. NATUURAVONTUUR (Bushcraft)  je leert tijdens een dagdeel meer over het leven in de natuur. Onder andere hoe je veilig met een mes werkt, hoe je vuur kunt maken en wat moois kunt maken van materiaal uit de natuur.

Uniek Ouders en Opvoeders

Is het niet geweldig om samen met jouw kind het bos in te gaan, een fototoestel mee te nemen, samen zoeken en ontdekken en over/van elkaar leren? Deze workshop zal gewoon heel leuk zijn om samen te doen, maar het kan ook goed zijn om de band te versterken en op een andere manier naar elkaar te kijken. Jullie gaan ook creatief aan de slag en houden iets moois over om mee te nemen naar huis. 

Uniek voor scholen, kinderdagverblijf/BSO en organisaties

Uniek organiseert ook workshops/lezingen over introverte, gevoelige (hoogsensitieve) kinderen. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden die ik kan bieden.

Meer weten over Praktijk Uniek Ede?

Wil je meer weten over Praktijk Uniek Ede? Of wil je eens langs komen voor een afspraak? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op 06 – 25 14 52 40 of ga naar contact.

Ga naar contact