Menu

De Sterrenreis

* De Sterrenreis * Reis naar de ster in jezelf*

De Sterrenreis is een talentgerichte, creatieve groepstraining voor  kinderen vanaf ongeveer 8 jaar die tijdens deze ontdekkingsreis mogen onderzoeken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.

De Sterrenreis is gebaseerd op het boek ´De Sterrenplukmachine´ van Gerdien Jansen (www.desterrenplukmachine.nl) en vormt de rode draad van de groepstraining. Tijdens de Reis leren de kinderen veel over zichzelf. Waar liggen nu jouw talenten? Wat zijn jouw dromen en wensen? Bij welk natuurlijk element voel jij je thuis? De Sterrenreis versterkt een kind van binnen uit en heeft enorm veel ´verborgen´ diepgang. Door de mooie mix van werkvormen leert ieder kind op speelse wijze veel over zichzelf, maar ook over de ander.

De groep wordt bewust klein gehouden, maximaal 5 kinderen. Iedereen kan op deze manier genoeg individuele aandacht krijgen en er is een veilig klimaat voor het groepsgebeuren. De kinderen zijn ook onderdeel van een groep en mogen ook leren zich in deze groep te bewegen. Er kan geoefend worden met sociale vaardigheden, samenwerken en elkaar (leren) begrijpen. Iedereen is anders, iedere sterrenreiziger is immers anders.

Voordat De Sterrenreis van start gaat ontmoet ik op een avond alle ouders van de Sterrenreizigers. Tijdens deze avond geef ik informatie over De Reis en in grote lijnen hoe het gaat verlopen. Tijdens de laatste bijeenkomst worden alle ouders van de kinderen uitgenodigd voor het Sterrenreis-eindfeest. Een héél bijzonder feest….

Woensdag 20 september 2017 zal De Sterrenreis in Ede beginnen. Reis je mee?

Je mag gerust contact met mij opnemen als je interesse hebt en jij je kind deze leerzame, mooie Sterrenreis kado wilt doen.