Menu

Mijn Sterrenreis

Voordat ik mijzelf Sterrenreisleider mocht noemen, heb ik  in 4 dagen de volledige reis zelf gemaakt bij Gerdien Jansen. Vanaf dag 1 heb ik het gevoel gehad dat De Sterrenreis een bijzondere reis zou worden. Het uitgangspunt is dat je mag zijn wie je bent. Je bent uniek en je hebt alles al in je. Soms duurt het wat langer om iets te ontdekken, te vinden of te laten groeien. Dat is ook goed…

Ik heb zoveel mooie momenten gehad. Samen zijn in de natuur, iets creëren, schrijven. Zoals dit elfje:             

Marieke  
Eigen Pad  
Aarde en Vuur  
Ik neem mijn ruimte  
Groei

Spelen en plezier hebben, muziek maken. Luisteren naar jezelf en  elkaar. Je leert niet alleen over jezelf, maar ook van anderen. Soms herkenning, soms leren omgaan met wat je niet kent. Dromen en wensen, de natuurlijke elementen, sterrenbeelden en de kracht van het verschil tussen mensenkinderen.

De Sterrenreis versterkt het kind van binnenuit. De Sterrenreis is een hele mooi mix van Natuurbeleving, Creativiteit, Spel, Jezelf Zijn en Groeien. Door de afwisselende werkvormen is het één grote belevenis met veel ´onzichtbare´ diepgang. Ik vind het krachtig als kinderen niet zo bewust bezig zijn met zichzelf, maar dat er toch zoveel gebeurt. De Sterrenreis werkt en versterkt echt van binnenuit en het kind zal aan het eind van de Reis de Ster in zichzelf hebben gevonden!

Ik neem je mee op Sterrenreis
Door alle laagjes van jezelf
Ik zie je  
Zoals je werkelijk bent  
Rust, vertrouwen, creativiteit en natuur  
Wortels om stevig te staan en vleugels om te ontdekken  

Liefs Marieke