Menu

Uniek Kindercoaching

Elk kind is uniek. De eigenheid van een kind staat voorop. Ik ga uit van de vaardigheden, kwaliteiten en talenten van het kind. Ieder kind heeft ze, alleen hebben ze soms nog wat extra voeding en water nodig om verder te groeien en bloeien.

Het is zo belangrijk om het positieve wat aanwezig is in het kind, te benoemen en te stimulerenAlles wat je aandacht geeft groeit!  Door de positieve kanten te belichten, groeit het zelfvertrouwen en ´het zichzelf mogen zijn´ Het kind (her)vindt zijn eigen kracht, om vanuit daar verder te groeien. Lees meer bij Uniek Info

Wanneer kun je kindercoaching inzetten?

Er zijn veel situaties waarin kindercoaching bij Uniek heel waardevol kan zijn. Herken je één van de volgende situaties?

  • (Hoog)gevoelig
  • Stil, teruggetrokken
  • Piekeren
  • Onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, sociale omgangsproblemen, verdriet, boosheid,…
  • Vol hoofd, buikpijn (geen medische oorzaak)
  • Concentratie,- of slaapproblemen
  • Moeite met grenzen aangeven

Kindercoaching is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, zodat het kind enigszins inzicht heeft in zichzelf en dit ook kan vertalen. Er zullen altijd uitzonderingen zijn. Als kinderen te jong zijn, kan het wel heel zinvol zijn om als ouder samen met mij te kijken naar mogelijke oplossingen.

Vind je het een fijn idee als ik eens mee kijk met/naar jouw kind? Het zit ´m soms in hele simpele aanpassingen. Misschien is het probleem niet groot genoeg om naar een psycholoog/therapeut te gaan, maar is het wel duidelijk dat het nu even niet zo verder kan. Je kunt bij mij terecht zonder doorverwijzing en meestal is er snel plek. Kom naar Praktijk Uniek, ik help je graag als kindercoach!

** Uniek geeft je stevige wortels, vleugels om te mogen ontdekken en een waardevolle blik naar je zelf **

Meer weten over Praktijk Uniek Ede?

Wil je meer weten over Praktijk Uniek Ede? Of wil je eens langs komen voor een afspraak? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op 06 – 25 14 52 40 of ga naar contact.

Ga naar contact