Menu

Blogs,nieuws en meer

Unieke Fotografie,- en Struintocht

Vind jij het leuk om meer te leren over natuurfotografie? Lekker zelf aan de slag met een fototoestel en onderweg al struinend kijken wat we tegen komen in het bos/op de hei?  UNIEKE FOTOGRAFIE,- en STRUINTOCHT in de bossen van Ede INFO: 29/7 voor kinderen van 10 tot 12 jaar (maximaal 5 kinderen)10/8 voor kinderen […]

Lees meer

De Sterrenreis

De Sterrenreis is een groepsreis voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar die graag willen ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en kunnen. De Sterrenreis begint op woensdag 20 september in Ede. De Sterrenreis is groepsreis voor reizigers vanaf 8 jaar. We gaan kletsen, spelen, dromen, wensen, creëren, fotograferen, genieten van de natuur, muziek en […]

Lees meer

Aanmelden gratis adviesgesprek van 30 minuten

Beste ouder, In de maand juni bied ik aan 3 ouders een gratis adviesgesprek aan. Loop jij als ouder(s) tegen bepaalde dingen aan in de opvoeding? Heb je vragen rondom bijvoorbeeld (hoog)sensitiviteit, of omgaan met een (lichte verstandelijke) beperking? Zie je dat je kind ergens mee worstelt? Neem dan via het contactformulier op mijn website […]

Lees meer

Blog Innerlijke Familie

Schildencoach van de Innerlijke Familie  In mei heb ik weer een mooie opleiding af mogen ronden…Schildencoach van de Innerlijke Familie…In deze blog vertel ik over het model en hoe ik de opleiding ervaren heb. Zie www.innerlijkefamilie voor ook andere blogs en info. Diagnose: Meervoudige Persoonlijkheid??  Dat gelukkig niet, maar ik heb wel kennis gemaakt met […]

Lees meer

Sjaak en de Wortelfabriek

De Wortelfabriek gaat over Aarden, Veiligheid en andere belangrijke eerste ontwikkelingen… Sjaak-en-de-wortelfabriek Sjaak en de wortelfabriek…Het klinkt als een alternatief op het verhaal van de chocoladefabriek, maar dat is niet zo. Ik wil graag met behulp van Sjaak wat meer vertellen over het 1e chakra. De kleur van het eerste chakra is rood en bevindt zich […]

Lees meer

Adiona

Ik ben aangesloten bij Beroepsorganisatie Adiona… Vanaf april 2015 ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Adiona. Op deze manier kan ik mij verbinden en professioneel samenwerken met andere kindercoaches en kinderyogadocenten. Een leuk bijkomstig voordeel is dat ik uitstekend verzekerd ben en gebruik kunt maken van een klachtenreglement.  Stichting Adiona is de beroepsorganisatie voor professionals binnen […]

Lees meer

Hooggevoelige Sjaak en de chakra´s

Sjaak is een beetje anders dan de andere pauwenkinderen, hij is hooggevoelig. En wat zijn nu toch chakra´s?  Sjaak is een pauw en hij is een beetje anders dan de andere pauwen. Hij heeft extra gevoelige zintuigen en dat maakt dat hij de dingen anders (intenser) kan beleven en dat hij zich anders voelt. Sjaak is […]

Lees meer

Sjaak, de Unieke Pauw

Samen met Sjaak wil ik aan mijn missie werken; meer bekendheid geven aan hoog gevoeligheid bij kinderen. Hoe kan ik als kindercoach deze kinderen ondersteunen, begeleiden en stimuleren?  Mag ik jullie voorstellen….Sjaak, de co-coach van Praktijk Uniek Ede Als holistisch kindercoach kwam ik al meerdere malen in aanraking gekomen met chakra´s, ontwikkelingsfases en taken vanuit de […]

Lees meer