Menu

Unieke Info

** Bij praktijk Uniek Ede gaan we samen op pad; naar buiten, of naar binnen **

Naar buiten is letterlijk de natuur in, maar ook hoe je om kunt gaan met ´de buitenwereld´. Wat heb je nodig? Naar binnen gaan is om te ontdekken wat er zich in jouw binnenwereld afspeelt…

Ik werk graag zowel in, als met de natuur (natuurcoaching) en op een creatieve manier (waaronder fotografie). Ik werk aan de hand van de natuurelementen (Aarde, Water, Lucht en Vuur) en vanuit daar kijken we naar de Unieke vraag.

Met de Elementen komt alles aan de orde. Ieder element heeft een eigen thema als bijvoorbeeld veilig voelen/stabiliteit (Aarde), emoties (Water), het mentale (Lucht) en enthousiasme/passie (Vuur). Het is herkenbaar en makkelijk te vertalen naar een persoonlijke situatie. We praten niet alleen, we beleven juist ook de elementen buiten in de natuur! Fotografie en Bushcraft nemen ook een belangrijke plek in. Het mooie van Bushcraft is dat je op een andere manier vaardigheden leert, die je in het dagelijks leven weer kunt gebruiken. 

Kinderen, jongeren en ouders/opvoeders

Praktijk Uniek Ede is er voor kinderen (vanaf ongeveer 8 jaar), maar ook voor pubers/ jongeren.
Lees verder bij Uniek Kids  / Hallo jij voor pubers/jongeren

Naast kindercoaching begeleid ik ook ouders/opvoeders (in welke ´vorm´ dan ook). Het kan soms heel verhelderend werken om een ander een kijkje in de gezinskeuken te geven en mee te laten denken. Ook als kinderen te jong zijn voor kindercoaching, dan kan ik via de ouders alsnog helpen. Lees verder bij Uniek Ouders.

** Uniek geeft je stevige wortels, vleugels om te mogen ontdekken en een waardevolle blik naar jezelf **

Meer weten over Praktijk Uniek Ede?

Wil je meer weten over Praktijk Uniek Ede? Of wil je eens langs komen voor een afspraak? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op 06 – 25 14 52 40 of ga naar contact.

Ga naar contact