Menu

Hallo jij!

Welkom op de jongerenpagina van Uniek. Goed dat je even een kijkje komt nemen.

Loop je (steeds) tegen bepaalde dingen aan? Pieker je snel? Heb je het weleens gevoel dat je niet jezelf kunt zijn om wat voor reden dan ook? Heb je lichamelijke klachten? Zit je hoofd vaak vol na een dag (op school) en lukt het niet om je te ontspannen of om in slaap te vallen?

Ik ben er speciaal voor jou. Het maakt niet uit waar je mee zit, of tegenaan loopt.Ik help je heel graag om te kijken waar bijvoorbeeld bepaalde (pieker)gedachten vandaan komen en wat je er aan kunt doen. Zou je wel wat meer op jezelf willen vertrouwen? Wil je makkelijker beslissingen kunnen nemen? En leuke contacten kunt opbouwen. Je denkt snel dat je de enige bent die zich zo kan voelen, maar geloof mij…dat is absoluut niet waar. Jij kunt wel het besluit nemen om er wat aan te willen veranderen!

Wat kun je doen?

Laat jouw ouders mijn site zien, zodat zij contact met mij op kunnen nemen. Of jijzelf. We kunnen dan samen kijken hoe ik je kan helpen. Je mag mij ook eerst zelf bellen of mailen, als je dat liever wilt.

** Uniek geeft je stevige wortels, vleugels om te mogen ontdekken en een waardevolle blik naar jezelf **

Meer weten over Praktijk Uniek Ede?

Wil je meer weten over Praktijk Uniek Ede? Of wil je eens langs komen voor een afspraak? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op 06 – 25 14 52 40 of ga naar contact.

Ga naar contact