Menu

Uniek Ouders

Opvoedingsondersteuning

Soms kan het prettig zijn om met iemand over jouw kind te praten, of over hoe je zelf in de opvoeding staat. Dat kan heel verhelderend werken. We willen allemaal de leukste, liefste en beste ouders zijn, maar in de praktijk valt dat nog wel eens tegen en is het hard werken! Ik kan je helpen net een andere ingang bij je kind te vinden, handvatten te geven bij bepaald gedrag of meer inzicht geven in bijvoorbeeld onzekerheid, gevoeligheid of andere emotionele problemen. Ik hoor zo vaak dat het lastig is om naar je eigen kind te kijken, dus informeer gerust wat ik voor jullie kan betekenen aan opvoedingsondersteuning. Vaak ziet een ´buitenstaander´ net datgene wat nodig kan zijn om weer wat meer rust en ruimte voor iedereen te scheppen.


Wanneer jouw kind te jong is voor kindercoaching, dan is het mogelijk dat ik samen met de ouders kijk naar de situatie. Denk bijvoorbeeld aan de driftbuien in de peuterpuberteit, zindelijkheidsproblemen of de regelmatige strijd rondom het naar bed gaan en eten.

Misschien ben je zelf onzeker als persoon, of als ouder in de opvoeding? Merk je dat jouw kind heel heftig kan reageren op jouw stemming? Laten we samen eens kijken wat ik kan doen voor jou en jouw gezin!

Meer weten over Praktijk Uniek Ede?

Wil je meer weten over Praktijk Uniek Ede? Of wil je eens langs komen voor een afspraak? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op 06 – 25 14 52 40 of ga naar contact.

Ga naar contact